İstanbul Aile Vakfı ve Gaziantep Aile Akademisi işbirliği ile “Küresel Tehditler Karşısında Aile” temasıyla 10-12 Mayıs tarihlerinde Gaziantep Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde II. Uluslararası Aile Sempozyumu gerçekleştirildi.

Sempozyumumuz, 3 büyük salonda eş zamanlı olarak yapılarak, açılış ve kapanış oturumlarıyla birlikte 15 farklı ülkeden, 100'e yakın akademisyenin bildiri sunduğu toplam 21 oturumla sona erdi.

Birleşmiş Milletler, Uluslararası "Aile Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen üç günlük sempozyumda, tartışmaların ve önerilerin aile yapımızı güçlendirecek önemli kararlar alınmasına zemin hazırlayacağına, ülkemize ve milletimize büyük katkılar sağlıyacağına inanıyoruz…

Teşekkürler

Sempozyumumuza teşrifleri ve katkıları ile bizleri onurlandıran; başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sn. Yavuz Selim Kıran, Gaziantep Valisi Sn. Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ve katılımcı akademisyenlerimize, bizlere özverili destekleriyle yardımcı olan belediye ve üniversite çalışanlarına, katılımcı olarak programı takip eden Gaziantep halkına ve üniversite öğrencilerine çok teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.

Bir kez daha şahit olduk ki; Gazi şehirimiz Gaziantep ailemizin teminatıdır.

Teşekkürler Gaziantep!