Sevgili Aileler,

İstanbul Aile Vakfı olarak bayramın o sımsıcak, neşe dolu atmosferini hep birlikte kutlamak ve güzel anıları paylaşmak amacıyla “AİLE Fotoğrafı” yarışması düzenliyoruz. 📸

Bayramın coşkusunu, sevdiklerinizle geçirdiğiniz o güzel anları bizimle paylaşarak yarışmaya katılabilirsiniz. 🤩

İşte yarışmamızla ilgili detaylar👇🏻

Yarışmanın Şartları:

1. Yarışmaya katılım ücretsizdir.
  2. Yarışmamız Kurban Bayramı'na özeldir.
  3. Yarışma, 18 yaşından büyük, dünyanın her yerinden aile bireylerinin katılımına açıktır.
  4. Fotoğrafın 2024 Kurban Bayramı’nda ve geniş aile bireyleriyle çekilmiş olması gerekmektedir.
  5. Katılım için 1 fotoğraf hakkınız vardır.
    (Birden fazla fotoğrafın montajıyla oluşturulan fotoğraflar (kolaj), yan yana getirilip üretilmesiyle oluşturulan panoramik fotoğraflar, yapay zekâ ile oluşturulan görseller yarışmaya kabul edilmez.)
  6. Fotoğraf aile mahremiyetini koruyacak şekilde iletilmelidir. 18 yaşından küçüklerin (çocukların) mahremiyetini ihlal edecek, yakın çekim içeren fotoğraflar kabul edilmeyecektir. 18 yaşından büyük olup izni olmayan yetişkinlerin fotoğrafı gönderilmemelidir.
  7. Kurban kesimi ve kan görseli olan fotoğraflar kabul edilmeyecektir.
  8. Yarışmayı kazanan fotoğrafın orijinal hali talep edilecektir, o sebeple fotoğrafınızı silmeyiniz, kaybetmeyiniz.
  9. Yarışma fotoğrafları İstanbul Aile Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından seçilecektir.
  10. Yarışmayı kazan kişiler ve fotoğrafları vakfımızın Web sitesi ve Sosyal Medya hesaplarında yayınlanacaktır.
  11. İstanbul Aile Vakfı çalışanları, yönetimi ve birinci derece yakınları yarışmaya katılamaz.
  12. Yarışmaya katılan tüm kişiler AÇIK RIZA BEYANI ve KVKK Bildirisini onaylamak zorundadır.
  13. Fotoğrafınızı aşağıdaki “Dosya Ekle” bölümüne tıklayarak yükleyebilirsiniz.
  14. Yarışmaya katılmak için aşağıdaki başvuru şartı zorunludur.

Başvuru Şartı:

Yarışmaya katılmak için sosyal medyada İnstagram veya X platformunun birinde;

• İstanbul Aile Vakfı hesabını takip edin
  • Yarışma paylaşımını beğenin, RT edin
  • Üç kişiyi yarışma paylaşımının yorumunda etiketleyin

Yarışma Takvimi:

Yarışma başlangıcı: 15 Haziran 2024, Saat: 23.00
Son Fotoğraf Yükleme Zamanı: 19 Haziran 2024, Saat: 23.00
Sonuç Bildiri Tarihi: 1 Ağustos 2024

Ödüller:

Birinci: Tam Altın
İkinci: Yarım Altın
Üçüncü: Çeyrek Altın

Tüm ailelerin yarışmamıza katılımını bekliyor, herkese hayırlı bayramlar diliyoruz! 🥳🎊

Başvuru Formu: https://forms.gle/TxkFYjd6WGoFPeNj6

Bize +90 532 455 24 53 numaralı telefondan veya bilgi@isavak.org e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

İyi günler...